Misiunea si valorile noastre

Experienţă şi tinereţe

Echipa noastra alcatuieşte una dintre cele mai experimentate societăţi profesionale de avocatură originare din Cluj-Napoca, desfăşurând în prezent întreaga gamă de activităţi de specialitate, extinsă la nivelul întregii ţări.
Experienţa noastră este întregită de tinereţea şi dinamismul echipei, explicate de extinderea permanentă prin cooptarea unor noi avocaţi care s-au remarcat în domeniul lor de expertiză.

Eficienţă

Preocuparea fundamentală care ghidează întreaga noastra activitate vizează oferirea unor soluţii practice pentru clienţii noştri cu maximă promptitudine şi eficenţă, fără ca rapiditatea răspunsului să afecteze calitatea demersului juridic.


Flexibilitate şi viziune

Construcţia echipei noastre îi permite ca, pe lângă reacţia rapidă, să se poată adapta din mers în faţa oricăror provocari profesionale, indiferent de complexitatea acestora.
Flexibilitatea este asigurată atât de numărul consistent de avocaţi cu specializari în diferite arii din dreptul public sau privat, cât şi de existenţa a două sedii interne – în Cluj-Napoca şi Bucureşti – cărora li se adaugă sediul din Roma, ca o componentă a demersului de extindere a activităţii noastre în cadrul UE.

Organizare şi seriozitate

Organizarea echipei noastre în mai multe departamente îi conferă capacitatea de a aborda orice problemă juridică prin intermediul unor avocaţi specializaţi, care pot oferi soluţii eficiente în cel mai scurt timp posibil. Activitatea legată de majoritatea dosarelor, în funcţie de complexitatea lor, este supervizata de avocaţii parteneri sau chiar de către unul dintre avocaţii coordonatori.


Servicii juridice complete

Datorită multiplelor calificări ale membrilor săi, echipa noastră poate aborda chestiuni juridice din orice domeniu (pornind de la drept civil şi comercial, până la dreptul penal, administrativ, fiscal etc.). Existenţa mai multor departamente specializate ne permite să abordăm cu maximă eficenţă dosare complexe, care presupun soluţionarea unor probleme aparţinând unor ramuri diferite ale dreptului public sau privat.