Skip to content
pozik

Anca Popan

Colega noastră a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca în anul 2022, nivel licență. Datorită pasiunii sale pentru domeniul juridic și dorinței de a-și aprofunda cunoștințele, a continuat studiile la aceeași facultate, urmând programul de masterat în Dreptul european și național al afacerilor.

Cu o pasiune deosebită pentru domeniul juridic și o implicare activă în comunitatea academică, a participat la numeroase competiții de dezbateri și la o competiție internațională de negocieri, unde și-a dezvoltat abilitățile de argumentare și negociere. Aceste experiențe i-au oferit o perspectivă valoroasă asupra domeniului juridic și au ajutat-o să își perfecționeze tehnicile de comunicare și persuasiune.

În plus față de dedicarea pentru viața academică, colega noastră s-a implicat activ în diverse activități de voluntariat, demonstrând un angajament constant față de comunitate și valorile sociale.

În ceea ce privește domeniile de activitate, colega noastră are o expertiză solidă în dreptul civil, dreptul contractelor, drept comercial, dreptul proprietății intelectuale, dreptul tehnologiei, precum și în alte materii.

Anca Popan este o profesionistă pasionată și de criptomonede și tehnologii emergente, urmărind constant evoluțiile din aceste domenii pentru a oferi clienților soluții inovatoare și bine informate. În plus, vorbește fluent limba engleză și are abilități de comunicare la nivel conversațional în limba germană, ceea ce îi permite să interacționeze eficient cu o varietate de clienți internaționali.

Număr de telefon: +40 749 216 989.

Adresă de e-mail: anca.popan@iordachescu-law.ro.