Skip to content
delia

Delia Ioniță

Delia Ioniță, avocat specializat în dreptul penal și procesual penal, este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș Bolyai”, Cluj-Napoca.

Anul trei de facultate l-a făcut în Nijmegen, Olanda, la Facultatea de Drept din cadrul Universității Radboud. Această oportunitate i-a îmbogățit cunoștințele cu noțiuni de drept internațional și olandez, ceea ce o ajută să privească lucrurile în ansamblul lor, atât din punct de vedere intern cât și internațional. 

Având un simț practic deosebit, o mare capacitate de analiză și sinteză, dorința de a munci și de a reuși, tratând cu seriozitate și implicare fiecare dosar, Delia a reușit în scurt timp să câștige încrederea echipei și să fie cooptată în unele dintre proiectele importante ale societății noastre. Experiența dobândită rapid în acest fel, alături de cunoștințele teoretice temeinice pe care le deține, îi permit să abordeze o varietate de chestiuni penale. Pe de altă parte, datorită naturii delicate a acestor cauze, firii sale optimiste și voluntare, Delia acordă atenție și creării unei legături firești cu clienții pentru a se asigura că aceștia se vor simți confortabil discutând cazul lor.

0753 023 981
delia.ionita@iordachescu-law.ro