Skip to content
2

Diana Elena Iaba

Diana Elena Iaba este avocat specializat în domeniul dreptului civil, dreptului comercial, dreptului afacerilor și a dreptului societar. Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, Diana Elena Iaba și-a aprofundat cunoștințele, urmând studiile masterale la specializarea „International and Comparative Business Law LLM” în limba engleză, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Vorbitoare de engleză și germană, Diana Elena Iaba se evidențiază printr-o pregătire teoretică temeinică care îi permite să analizeze toate problemele atât din perspectiva legislației interne, cât și din perspectiva dreptului comparat, a dreptului internațional și a implicațiilor pe care hotărârile Curții de Justiție a Uniunii Europene le pot avea.

Cu încredere și perseverență, Diana Elena Iaba este un aliat de încredere pentru rezolvarea diverselor probleme de natură civilă sau comercială, inclusiv asistarea și reprezentarea clientului în fața instanțelor judecătorești.

diana.iaba@iordachescu-law.ro
+40 264 450 124