Skip to content

KÜLDETÉS & ÉRTÉKEK

A Iordăchescu & Társai azzal a céllal jött létre, hogy képviselje ügyfeleit és megvédje azok érdekeit, biztosítva ezzel a törvény előtti egyenlőség elvének tiszteletben tartását és az egyes természetes vagy jogi személyek jogainak tiszteletben tartását.

Küldetésünk, hogy minden ügyfél helyzetére szabottan ajánljunk professzionális, alapos és tisztességes megoldást, amelyet a jog elméletének és gyakorlatának alapos ismeretére, valamint tapasztalatunkra alapozunk.

Értékeljük a tapasztalatot

A Iordăchescu & Társai partneri csapatát alkotó ügyvédek a romániai jogrendszerben több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek. A jogi szakmában egy életen át dolgozó kollégákhoz olyan szakemberek csatlakoznak, akik ügyészként vagy bíróként szolgálták az igazságszolgáltatást. Ezáltal csapatunk világos, átfogó képet kap az igazságszolgáltatási rendszerről. 

Partnereink és vezetői jogászaink a szakma elismert szakértői, akik közül néhányan egyetemi tanárok vagy a román parlament jogi szakbizottságainak tagjai is.

Mellettük a Iordăchescu & Társai csapatát olyan, pályafutásuk első évtizedében járó ügyvédek alkotják, akik már nevet szereztek maguknak a szakterületükön azáltal, hogy hivatásukat az ügyfeleik érdekében gyakorolják.

Hatékonyságot és minőséget kínálunk

Gyakorlati megoldásokat szeretnénk nyújtani ügyfeleinknek, maximális gyorsasággal és hatékonysággal, de úgy, hogy a válaszadás gyorsasága ne befolyásolja a jogi megközelítés minőségét!

Ennek megfelelően, csapatunkat rugalmasan építettük fel, ami lehetővé teszi, hogy „menet közben” alkalmazkodjunk bármilyen szakmai kihíváshoz, függetlenül annak bonyolultságától. 

A közjog és a magánjog különböző területeire szakosodott ügyvédek nagy száma, valamint a két bukaresti és kolozsvári irodánk, illetve a római (Olaszország) irodánk segít abban, hogy rugalmasan tudjunk eljárni az ügyeinkben, ügyfeleink érdekében az Európai Unió egész területén.