Skip to content
ALI_8922

Ioana Bonda

Ioana Bonda s-a alăturat echipei Iordăchescu și Asociații în anul 2007. Motto-ul după care se ghidează în profesie este cel învățat de la mentorul său, Eugen Iordăchescu: ,,Cea mai bună minciună este adevărul”. A terminat Facultatea de Drept și master în ”Științe penale și criminalistică”.

Este specializată în drept penal și drept procesual penal, dobândind o vastă experiență prin reprezentarea clienților în cauze celebre de corupție.

Începând cu anul 2017 a făcut parte din echipa care s-a ocupat de cazul cetățeanului român Balo Marius, arestat în China. Alături de maestrul său, Eugen Iordăchescu, a corespondat cu autoritățile române în permanență, pentru a se urgenta procedura de transfer, în vederea executării restului de pedeapsă în România a d-nului Marius Balo. De asemenea, a menținut periodic legătura cu domnul ambasador al României la Beijing, domnia sa Basil Constantinescu, pentru a afla în timp real toate noutățile legate de interesele clientului pe care îl reprezintă. După cum spune d-na avocat: ,,Clientul nostru, este stăpânul nostru! Noi, ca avocați, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a reprezenta cât mai bine interesele clienților și să ne atingem ținta propusă în beneficiul exclusiv al acestora”.

Vorbește fluent engleza și franceză, precum și spaniolă și germană nivel intermediar.

ioana.bonda@iordachescu-law.ro
+40 264 450 124