Skip to content
IordachescuZL56

Rareș Madar

Colegul nostru Rareș Madar este avocat specializat în domeniul dreptului fiscal, care aduce cunoștințe solide în aria sa de activitate.

Acesta a absolvit Facultate de Drept a Universității Babeș-Bolyai în anul 2020 și a urmat studiile masteratului Dreptul European și Dreptul Național al Afacerilor al aceleiași facultăți.
Acesta se evidențiază prin pasiunea sa pentru profesia de avocat și dorința sa de a oferi soluții juridice de înaltă calitate. Este aici pentru a vă ghida într-o lume complexă, plină de reguli și reglementări. De la interpretarea legislației fiscale până la consultanța privind structurile juridice și soluționarea disputelor cu autoritățile, el oferă asistență juridică personalizată și soluții practice.
Rareș Madar s-a alăturat echipei noastre din anul 2022, aducând cu el angajamentul său de a servi interesele clienților noștri cu integritate și profesionalism. Calitățile sale ca avocat includ analiza strategică, abilitățile excelente de comunicare și abordarea orientată către rezultate.Indiferent de complexitatea problemelor dumneavoastră legale în domeniul dreptului fiscal, colegul nostru este aici pentru a vă reprezenta interesele cu devotament și pricepere.