Skip to content
ALI_9333

Cristian Roman

„Egy olyan világban, ahol a legtöbb ember soha nem figyel, az ügyvédnek képesnek kell lennie az információk szűrésére és elemzésére, hogy a legjobb stratégiákat kínálhassa minden egyes ügyfél számára” – mondja kollégánk, Cristian Roman, a Iordăchescu & Társai ügyvédi iroda partnere.

Cristian Roman a kolozsvári BBTE jogi karán szerzett diplomát, majd ugyanezen a karon „Bűnügyi tudományok és kriminalisztika” mesterképzésen vett részt. Az eljárás iránti szenvedélyének és a részletekre való odafigyelésének köszönhetően a kollégánk mind a nemzeti büntetőjogra, mind az Emberi Jogok Európai Bíróságának gyakorlatára és a büntetőügyekben folytatott nemzetközi igazságügyi együttműködésre szakosodott, valamint cikkeket publikált is ezeken a területeken.

A Iordăchescu & Társai csapatában kollégánk a kezdetektől fogva a következetes elméleti képzéssel emelkedett ki, amely az Országos Korrupcióellenes Igazgatóság és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Nyomozó Igazgatóság előtti támogatás és képviselet során szerzett tapasztalatokkal együtt lehetővé teszi számára, hogy bonyolult ügyeket kezeljen mind a vádemelési szakaszban, mind pedig a bíróságok előtt.

cristian.roman@iordachescu-law.ro
+40 726 212 403