Skip to content
ALI_9637

Andreea Sichitiu

Andreea Sichitiu deține o experiență solidă în calitate de avocat pledant în litigii de anvergură din domenii precum drept societar și comercial, dreptul muncii și dreptul familiei. Litigiile având ca obiect atragerea răspunderii civile și/sau disciplinare a personalului medical, alături de procedurile de insolvență și executare silită, prezintă un interes aparte pentru colega noastră, fiind unanim apreciată de către clienții societății pentru capacitatea de sinteză, promptitudinea și eficiența dovedite în gestionarea unor dosare cu caracter special.

Cunoașterea aprofundată a cadrului legal, experiența acumulată în urma instrumentării multiplelor dosare în care a fost implicată, dar și experiența substanțială în ceea ce privește acordarea de consultanță juridică cu privire la diverse aspect de drept societar și/sau în domeniul imobiliar și al construcțiilor, conferă clienților noștri soluții și strategii viabile și concrete.

Absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității București în 2014, Andreea Sichitiu vorbește engleză, franceză și spaniolă.

andreea.sichitiu@iordachescu-law.ro
+40 21 311 73 31