Skip to content

Misiune și valori


Societatea Iordăchescu & Asociații a fost fondată pentru a reprezenta și a apăra interesele clienților săi, asigurând astfel respectarea principiului egalității în fața legii și respectarea drepturilor fiecărei persoane fizice sau juridice.

Misiunea noastră este să ne folosim experiența și cunoașterea temeinică a teoriei și practicii juridice pentru a oferi soluții adaptate situației fiecărui client, cu profesionalism, rigoare și integritate.

Prețuim experiența

Avocații care formează echipa de parteneri Iordăchescu & Asociații sunt profesioniști cu decenii de muncă în sistemul juridic din România. Colegilor care au lucrat o viață întreagă în profesia de avocat li se alătură profesioniști care au servit justiția ca procurori sau judecători. Acest lucru aduce echipei noastre o perspectivă clară, de ansamblu, asupra sistemului de justiție. 

Avocații parteneri și coordonatori ai societății noastre sunt experți recunoscuți la nivel profesiei, unii dintre aceștia fiind de asemenea profesori universitari sau membri în comisiile de specialitate juridică ale Parlamentului României.

Alături de ei, în echipa Iordăchescu & Asociații lucrează ca colaboratori avocați aflați în primul deceniu de carieră, care s-au făcut deja remarcați în domeniile lor de practică prin modul în care au înțeles să își exercite profesia, în interesul clientului.

Oferim eficiență și calitate

Ne dorim să oferim soluții practice pentru clienții noștri, cu maximă promptitudine și eficiență, dar fără ca rapiditatea răspunsului să afecteze calitatea demersului juridic!

De aceea, ne-am construit echipa într-un mod flexibil, care să ne permită să ne adaptăm „din mers” oricăror provocători profesionale, indiferent de complexitatea lor. 

Numărul consistent de avocați cu specializări în diferite arii din dreptul public și privat, precum și cele două birouri din București și Cluj-Napoca, alături de sediul deschis în Roma (Italia), ne ajută să fim flexibili în abordarea cazurilor, în beneficiul clienților noștri din întreaga Uniune Europeană.