Skip to content
Gabriela Musteata - poza

Gabriela-Suzana Musteață

Gabriela-Suzana Musteață este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Și-a completat formarea academică prin absolvirea studiilor masterale la specializarea „International and Comparative Business Law LLM”, cu predare în limba engleză, din cadrul aceleiași universități.

Experiența acumulată în cadrul stagiilor de practică desfășurate atât pe plan național, cât și în Italia sau Polonia, a contribuit la dezvoltarea abilităților practice necesare profesiei de avocat și a capacității de a analiza situația de fapt dintr-o perspectivă juridică urmată de identificarea unor argumente coerente și puternice. Numeroasele și diversele activități de voluntariat în care se implică colega noastră au învățat-o ce înseamnă spiritul de echipă și cum să colaboreze cu diferite tipologii de persoane, aspecte pe care le proiectează în prezent în activitatea de avocat.

Gabriela s-a alăturat echipei „Iordăchescu și Asociații” în anul 2020, specializându-se în domeniul dreptului civil, administrativ și al urbanismului. Atenția la detalii, capacitatea de sinteză și analiză, dar și entuziasmul și perseverența o recomandă ca un partener de încredere al clienților noștri.

0742 064 366
gabriela.musteata@iordachescu-law.ro