Skip to content
calin

Călin Haiduc

„Capacitatea de analiză și sinteză, gândirea critică, adaptabilitatea la provocările impuse de un cadru legislativ aflat în permanentă schimbare și caracterul persuasiv reprezintă cele mai utile arme ale unui bun avocat pentru apărarea intereselor clienților săi”, susține colegul nostru.

Călin-Ștefan Haiduc este avocat specializat în domeniul dreptului fiscal și al dreptului administrativ. Acesta este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai, alăturându-se echipei Iordăchescu & Asociații în anul 2020.

În anul 2017 a participat la Concursul Național de Procese Simulate organizat de către The European Law Students Association Timișoara, având ca temă Convenția Europeană a Drepturilor Omului, unde pledoaria susținută în runda finală a clasat echipa din care colegul nostru a făcut parte pe locul I. 

Abilitățile demonstrate de Călin, spiritul practic, capacitatea de sinteză și de exprimare liberă a ideilor, argumentelor și raționamentelor juridice, precum și buna pregătire teoretică, îl recomandă ca un bun avocat și partener de încredere al clienților noștri.

0758 726 797
calin.haiduc@iordachescu-law.ro